“Μήπως κοιμόμουν, όταν οι άλλοι υποφέραν;” | Κοινωνική Δράση σε συνεργασία με τη Κ.Λ.Α.

Για όλους όσους δεν κατάφεραν να παρευρεθούν στις 30 του Ιούνη στο Θερινό Κινηματογράφο «Φλοίσβο» στην Αλεξανδρούπολη, αλλά και για όσους θέλουν να βιώσουν με μία διαφορετική εκδοχή την όμορφη εκείνη βραδιά, αφήνουμε αυτό το άρθρο εδώ!

Η φετινή μας κοινωνική δράση, είχαμε τη χαρά & την τιμή να αποτελείται από δύο μοναδικές συνεργασίες!

Αυτήν με τον αγαπημένο μας Δημήτρη Κατσιμίρη, ο οποίος μας εμπιστεύτηκε εξ αρχής και μας παραχώρησε τη δημιουργία του, την ταινία μικρού μήκους «Γενέθλια», καθώς και με την Κινηματογραφική Λέσχη Αλεξανδρούπολης, η οποία αγκάλιασε ζεστά το εγχείρημά μας απ’ την πρώτη κιόλας στιγμή και μας φιλοξένησε στο όμορφο υπαίθριο σπιτικό της. Μέσω της τέχνης του κινηματογράφου είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε μία εξαιρετική οπτική γύρω από το ζήτημα της αναπηρίας, αλλά και των διαπροσωπικών σχέσεων.

Μετά την προβολή της ταινίας, στο χώρο βρισκόταν ένα μεγάλο χαρτόνι, στο οποίο ο καθένας είχε τη δυνατότητα να γράψει ή και να ζωγραφίσει σκέψεις & συναισθήματα είτε γύρω από την ταινία, είτε γενικότερα ή και πολύ προσωπικά, δημιουργώντας έτσι ένα πανέμορφο κολλάζ, το οποίο μας έδωσε την ευκαιρία να διαδράσουμε συλλογικά!

Αξίζει να μείνουμε για μια στιγμή στα λόγια του Samuel Beckett:

«Μήπως κοιμόμουν, όταν οι άλλοι υποφέραν; Μήπως κοιμάμαι τώρα; Αύριο, άμα ξυπνήσω, ή θα νομίζω πως ξύπνησα, τι θα πω για τούτη τη μέρα;»

Ευχαριστούμε από καρδιάς κάθε έναν σπουδαίο συνεργάτη ξεχωριστά και όλους όσους συμμετείχαν στη φετινή μας κοινωνική δράση!

Για πάρτε λοιπόν μία γενναία γεύση μέσα από το video που ακολουθεί!