Η Actοίδα στο Street Food Party!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρώτο Street Food Party στο Πάρκο Ανεξαρτησίας στην Αλεξανδρούπολη στις 29-30-31 Ιουλίου 2022.

Η Actοίδα Κοιν.Σ.Επ. ήταν εκεί!

Ανάμεσα σε λαχταριστές γεύσεις & μυρωδιές, με όμορφες μουσικές και πολύ χορό, ο πάγκος κάτω από την πράσινη τέντα προσέφερε κάτι ξεχωριστό στους περαστικούς.

Ο πάγκος της Actοίδας μας ήταν γεμάτος από χειροποίητα προϊόντα: κεράκια σε διάφορα αρώματα, wax melts, κεραμικά με διάφορες χρήσεις, μπλούζες, τσάντες και…ντοματίνια από το spot της καρδιάς μας Super Market Χαραλαμπίδης Ιωάννης Praxis.

Το τριήμερο αυτό ο κόσμος είχε την ευκαιρία να γνωρίσει & να ενημερωθεί για το έργο, τις δράσεις και τους στόχους της Actοίδας, καθώς και να αγοράσει τα χειροποίητα προϊόντα μας!

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους διοργανωτές για την πρόσκληση, καθώς και σε όλους όσους επισκέφτηκαν τον πάγκο μας και έβαλαν στο σπιτικό τους από μία χειροποίητη δημιουργία μας!

Με κάθε αγορά, ο κάθε ένας, έδωσε την ευκαιρία σε Άτομα με Αναπηρία να συμμετέχουν ισότιμα στην παραγωγική διαδικασία• να εργάζονται!

Τι όμορφος τρόπος να γίνουμε όλοι μαζί μέρος της κοινωνικής αλλαγής που οραματιζόμαστε!

Άλλωστε η πιο καλή συνταγή είναι η…συλλογικότητα!