Συμμετοχή στην εκδήλωση του ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ

Με μεγάλη μας τιμή, την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου στο Εθνολογικό Μουσείο Θράκης, η Actοίδα Κοιν.Σ.Επ. συμμετείχε στην εκδήλωση του ΚΕΘΕΑ – ΚΙΒΩΤΟΣ.

Η εκδήλωση άνοιξε με την τελετή ολοκλήρωσης της θεραπευτικής πορείας από μέλη του προγράμματος, από το δείγμα της αποτελεσματικότητας των υπηρεσιών του ΚΕΘΕΑ – ΚΙΒΩΤΟΣ και ελπιδοφόρο μήνυμα για όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται αντιμέτωποι με το πρόβλημα της εξάρτησης.

Η βραδιά έκλεισε με την απονομή τιμητικών επαίνων στους υποστηρικτές του ΚΕΘΕΑ – ΚΙΒΩΤΟΣ, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται, φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, πολίτες και επιχειρήσεις της πόλης μας, που έχουν προσφέρει τη θεσμική, υλική, ηθική και εθελοντική τους βοήθεια στο έργο του ΚΕΘΕΑ – ΚΙΒΩΤΟΣ.

Το ΚΕΘΕΑ – ΚΙΒΩΤΟΣ προσκάλεσε εκρπόσωπο από την Actοίδα Κοιν.Σ.Επ. στην εκδήλωση, τόσο για να απευθύνει χαιρετισμό, όσο και για να παραλάβει τον τιμητικό έπαινο για τη συνεργασία που ανέπτυξαν το περασμένο καλοκαίρι κατά τη δράση στην τοπική κοινότητα της Αλεξανδρούπολης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών.

Μία συγκινητική και φωτεινή εκδήλωση, γεμάτη από όμορφους ανθρώπους, υπέροχες μελωδίες και τοπικά εδέσματα, μας πλημμύρισε ελπίδα και δύναμη!

“Για να μεγαλώσει ένα παιδί, χρειάζεται ένα ολόκληρο χωριό”