Επίσκεψη ομάδας Erasmus 3ου ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης στην Actοίδα Κοιν.Σ.Επ.

Το Σάββατο 4 Μαρτίου 2023 και ώρα 17:00 τρεις φωτεινές μαθήτριες, η Μαριάννα, η Σοφία & η Αναστασία και οι γλυκύτατες καθηγήτριες τους, η κα Γκενοπούλου & η κα Παπανδρέου από το 3ο ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης, επισκέφτηκαν την Actοίδα μας!

Η επίσκεψη αυτή είχε ως στόχο την ενημέρωση των μαθητριών για τη λειτουργία της Κοιν.Σ.Επ. Actοίδα, με σκοπό την παρουσίασή της σε πρόγραμμα Erasmus που υλοποιεί το 3ο ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης στη Λιθουανία στις 23-29 Απριλίου του 2023.

Οι ενδιαφερόμενες μαθήτριες, φωτογράφισαν τον χώρο εργασίας και τα προϊόντα της Actοίδα Κοιν.Σ.Επ., πήραν συνέντευξη από τα μέλη της Κοιν.Σ.Επ, παρακολούθησαν μέρος της παραγωγικής διαδικασίας και αγόρασαν μερικά προϊόντα για να τα παρουσιάσουν στο πρόγραμμα Erasmus, στο οποίο θα προβάλλουν και το σχετικό υλικό που τράβηξαν (συνέντευξη, βίντεο, φωτογραφίες, προϊόντα κα).

Με την επίσκεψη αυτή πραγματοποιήθηκαν δύο βασικοί στόχοι της Actοίδα Κοιν.Σ.Επ., αυτός της ενημέρωσης, αλλά και της ευαισθητοποίησης της κοινότητας σε κοινωνικά ζητήματα.

Ο ζήλος των μαθητριών και των εκπαιδευτικών τους, μας γέμισαν αισιοδοξία για έναν κόσμο περισσότερο συλλογικό & συμπεριληπτικό!

Είθε να διασταυρώσουν ξανά οι δρόμοι μας & να προκύψουν κι άλλες πολλές ανάλογες δράσεις!

Ευχόμαστε όλοι από καρδιάς καλή επιτυχία στην παρουσίασή τους και είμαστε ευγνώμονες που η Actοίδα μας θα ταξιδέψει ως τη Λιθουανία μέσα στις αποσκευές & στις καρδιές αυτών των λαμπερών & ευαισθητοποιημένων νέων κοριτσιών!