Σήμερα η Actοίδα μετρά εργαζομένους, δεκάδες μέλη, εθελοντές, συνεργάτες, υποστηρικτές, δημιουργώντας έτσι ένα περιβάλλον συλλογικό και συμπεριληπτικό διαδίδοντας τη φιλοσοφία της και ευαισθητοποιώντας την κοινότητα σε κοινωνικά ζητήματα.

Τα ιδρυτικά μέλη:

Κορίνα Γκουτσίδου,
Κοινωνική Λειτουργός

Ταγμένη στην κοινωνική εργασία, στην εθελοντική προσφορά & στην προαγωγή της ψυχικής υγείας. Ακριβαγαπάει τη φύση & τα ζώα και δηλώνει αφοσίωση στην ποίηση & τη λογοτεχνία.

Στρατία Αδαμίδου,
Γραφίστρια – Κεραμίστρια

Ξεκίνησε το 2003 την επαγγελματική της ζωή ως γραφίστρια. Ελάχιστα χρόνια αργότερα μυήθηκε στην τέχνη της κεραμικής. Η καθημερινότητα της είναι συνυφασμένη με τις εφαρμοσμένες τέχνες. Όταν υπάρχει ελεύθερος χρόνος είτε γιογκάρει είτε μαγειρεύει.

Βασίλης Καραδάτκος,
Οικονομολόγος – Παιδαγωγός

Δεινός μουσικός, οικονομολόγος και γεννημένος παιδαγωγός. Ασχολείται με τη φωτογραφία, την ορειβασία και την αστρονομία.

Νίκος Καμπασελέ,
Ζωγράφος

Σπούδασε ζωγραφική στην Αθήνα και κόμικς στη Γαλλία. Στον ελεύθερό του χρόνο πιάνει φιλίες με δράκους, βρικόλακες και ξωτικά.

Ιωάννα Δαλή,
Νοσηλεύτρια

Τον χρόνο της τον αφιερώνει στη δημιουργική απασχόληση Ατόμων με Αναπηρία. Καταπιάνεται με χειροποίητες δημιουργίες. Λατρεύει να ταξιδεύει μέσω της μουσικής και των βιβλίων.